Metalliteollisuuden asennuspalvelu

Teillä on tarve – meillä on tekijät! Metalliteollisuuden asennuksissa kannattaa käyttää alan kokeneita ammattilaisia. Asennamme valmisosat ja teräsrakenteet sopimuksen mukaan urakkana tai tuntityönä.

Osaajillamme on vankka kokemus alan moninaisista työtehtävistä ja jokaiseen hommaan löytyy juuri oikea metalliteollisuuden ammattilainen. Tunnemme tekijämme hyvin ja useiden vuosien ajalta, joten tiedämme mitkä ovat kunkin asentajan vahvuudet ja missä tehtävissä he ovat parhaita.

Metalliteollisuuden ammattimiehemme osaavat lukea piirustuksia ja toimia itsenäisesti. Työt eivät pysähdy ensimmäiseen desimaalivirheeseen, vaan asentajillamme on kyky sopeuttaa tekemistään tilanteen mukaan. Työtä tehdään rivakasti ja hommat hoidetaan aikataulussa.

Osaajillamme on voimassa tarvittavat hitsausluokat ja tulityökortit ja Avarom hoitaa kaikki järjestelyt, joita työvoimaresurssin käyttöön ottaminen vaatii. Pyrimme toiminnassamme siihen, että asennuspalvelun hankkiminen meiltä on aina helpompaa kuin omien työntekijöiden palkkaaminen tehtävään.

Meiltä onnistuu ammattitaidolla myös hitsauspalvelut »

Asennuspalvelu urakkana

Kun haluat tietää kustannukset etukäteen, suosittelemme tekemään tarjouspyynnön meille. Tällöin laskemme kustannukset valmiiksi ja annamme urakkahinnan, jolloin kulut on helpompi ennakoida. Tämä toimii hyvin silloin kun urakka on selkeä kokonaisuus, joka pitää saada tehdyksi tiettyyn määräaikaan mennessä.

Asennuspalvelu tuntityönä

Joskus metalliteollisuuden työt on parempi tehdä tuntihommina. Näin erityisesti silloin kun työn tarkka työmäärä ei ole etukäteen tiedossa ja/tai silloin kun tiedetään, että tehtävät voivat muuttua äkillisesti.

Metalliteollisuuden asentajat kaikkialle Suomeen

Asennuspalvelu toimii kaikkialla Suomessa. Romaniasta tulevat työntekijämme tekevät töitä mieluusti missä sijainnissa tahansa ja työvoimaa saadaan yhtä helposti pienille kuin suurillekin paikkakunnille.

Kysy lisää Avarom Oy:n metalliteollisuuden asennuspalvelusta

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme palveluistamme lisää. Asiakaspalvelumme toimii rivakasti ja tehokkaasti ja saat meiltä nopeasti vastaukset kysymyksiisi ja ratkaisut tuotannollisiin ongelmiisi. Täältä löytyvät yhteystiedot »