Metalliteollisuuden työvoima

Avarom vuokraa motivoitunutta metalliteollisuuden työvoimaa kaikkialle Suomeen.

Yrityksellämme on vahva ja laaja kontaktiverkosto metalliteollisuuden ammattiosaajiin erityisesti Romaniassa ja tarpeen mukaan pystymme reagoimaan muuttuviin työvoima ja resurssitarpeisiin hyvinkin nopeasti. Vuokraus on aina joustavaa ja tehokasta. Juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

Avaromilta saat nopeasti avuksesi metallialan:

Palvelumme on asiakaslähtöistä. Työskentelemme tarpeen mukaan joko oman tai asiakkaan johdon alaisuudessa ja tekijöitä saadaan nopeasti lisää, jos niitä tarvitaan.

Ammattitaitoista metallialan työvoimaa - Avarom Oy

Miksi kannattaa käyttää Avaromin ammattilaisia?

Avaromin työvoima on ammattitaitoista ja erittäin motivoitunutta. Vaihtuvuus on hyvin vähäistä ja useat työntekijämme ovat olleet mukana projekteissa jo vuosia. Meillä on kokemusta niin telakkateollisuudesta, kuin muistakin metalliteollisuuden projekteista. Vuokraus on joustavaa ja sovitetaan aina asiakkaan tarpeisiin.

Oikea henkilö oikeaan hommaan

Työntekijöillämme on voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, sekä useita eri hitsausluokkia. Palvelumme sisältää työntekijöiden omat käsityökalut ja suojavarusteet. Valitsemme joukosta aina kuhunkin projektiin sopivimman osaajan, jonka osaamistasosta ja osaamisen painopisteistä meillä on jo valmiiksi selvä näkemys.

Yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja helppoa. Metallialan ammattilaisemme tietävät mitä tekevät, eikä sormi mene suuhun haastavissakaan tilanteissa. He osaavat lukea piirustuksia ja toimia tarvittaessa hyvinkin itsenäisesti. Työvoima on motivoitunutta ja osaavaa.

Työnjohto?

Avaromin ammattilaiset työskentelevät joko oman tai asiakkaan työnjohdon alaisuudessa ja valvonnassa.

Urakkahommina tai tuntityönä tarpeen mukaan

Teemme asennuskokonaisuuksia kiinteällä urakkahinnalla Avaromin oman työnjohdon alaisuudessa asiakkaan tuotantotiloissa (pääasiassa asiakkaan materiaaleilla).

Vaihtoehtoisesti Avaromin työvoima voi työskennellä myös kiinteällä tuntiveloituksella, jolloin vuokrauksen hinta määräytyy lopullisen työmäärän mukaan. Urakka- ja tuntityömallia voidaan käyttää myös rinnakkain asiakkaan tarpeiden mukaan.

Me hoidamme kaikki käytännön järjestelyt

Romaniasta tulevien työntekijöiden osalta me Avaromilla hoidamme tarvittavat paperityöt ja viranomaisasiat, hankimme lentoliput ja majoituksen, sekä avustamme matkajärjestelyissä, jolloin asiakkaamme ei tarvitse niistä huolehtia.

Toimitusaika?

Pääsääntöisesti oikeat tekijät saadaan työhön jo parin viikon sisällä tilauksesta. Parhaiden tekijöiden valitsemiseksi tarvitsemme tiedon siitä, millainen työvoima on tarpeen ja kuinka monta ammattilaista asiakkaamme haluaa.

Lisätietoa Avarom Oy:n metalliteollisuuden työvoimasta?

Kerromme mielellämme palveluistamme tarkemmin ja vastaamme kaikkiin lisäkysymyksiin ja keskustelemme kanssanne yhteistyöstä. Voit lähettää meille sähköpostia, soittaa tai laittaa viestiä kotisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Täältä löytyvät yhteystiedot »