Hitsauspalvelu

Meiltä tarvitsemasi laadukas hitsauspalvelu alihankintana. Kokeneet metalliteollisuuden ammattilaisemme tekevät työtä käskettyä silloin, kun tarvitset osaavia käsipareja tehtävien loppuun saattamiseksi.

Ota yhteyttä »

Laadukas hitsauspalvelu - Avarom Oy

Hitsauspalvelu urakkana tai tuntityönä

Haluatko tietää hitsauspalvelun kustannukset etukäteen? Lähetä meille tarjouspyyntö, niin laskemme urakan valmiiksi. Näin vältyt yllättäviltä kuluilta ja kustannukset ovat paremmin ennakoitavissa.

Tarpeen mukaan hitsauspalvelu onnistuu myös tuntityönä. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin, kun työn tarkka määrä ei ole etukäteen tiedossa tai tehtävät voivat muuttua äkillisesti.

Kysy lisää!

Ammattilaisia kaikenlaisiin toimeksiantoihin, hitsauspalvelusta alihankintaan

Kun sinulla on tarve, me toteutamme. Ammattimiehemme osaavat lukea teknisiä piirustuksia ja valitsemme aina kuhunkin toimeksiantoon sopivimmat mahdolliset tekijät kulloisenkin tarpeen mukaan.

Palvelumme

Avaromilla on yli kymmenen vuoden kokemus suurista ja vaativista hitsauskohteista. Asiakkaitamme ovat muun muassa telakat, metallipajat ja konepajat. Hitsauspalvelumme toimii joustavasti kaikkialla Suomessa.

Eri osaamisalat, työluvat ja hitsausluokat huomioidaan tehtävien jaossa. Asiakkaidemme näkökulmasta yhteistyö Avaromin kanssa on helppoa, joustavaa sekä vaivatonta.

Ota yhteyttä »

Alihankintaa vuosien kokemuksella

Avarom on erikoistunut suurten yritysten alihankintatoimeksiantoihin. Olemme toimineet alalla yli kymmenen vuotta ja takana on lukuisia projekteja. Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito yhdistettynä laadukkaaseen kalustoon ja asiakaslähtöiseen asenteeseen takaa onnistuneet projektit työn vaativuudesta huolimatta.

Tyypillisesti teemme töitä asiakkaidemme projekteissa 3-15 työntekijän tiimeissä. Meille on tärkeää pitää kiinni työn tuottavuudesta ja rakentaa pitkiä asiakassuhteita. Palvelut suunnitellaan tarkasti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Tutustu referensseihimme »

Hitsauspalvelu koko Suomen alueella - Ota yhteyttä

Avaromin ammattilaiset ovat käytettävissäsi, kun tarvitset metalliteollisuuden ammattiosaamista. Joukostamme löytyy varmasti juuri teidän tarpeisiinne sopivimmat osaajat. Hitsauspalvelumme hoitaa monipuoliset työt laadukkaasti ja tehokkaasti kaikkialla Suomessa.

Katso yhteystietomme »