Hitsauspalvelu

Ammattitaitoinen ja monipuolinen hitsauspalvelu

Meiltä tarvitsemasi laadukas hitsauspalvelu alihankintana. Kokeneet metalliteollisuuden ammattilaisemme tekevät työtä käskettyä silloin, kun tarvitset osaavia käsipareja tehtävien loppuun saattamiseksi.

Avaromilla on yli kymmenen vuoden kokemus suurista ja vaativista hitsauskohteista. Asiakkaitamme ovat mm. telakat ja konepajat. Palvelu toimii kaikkialla Suomessa.

Laadukas hitsauspalvelu - Avarom Oy

Työntekijöidemme joukosta löytyy osaajia joka lähtöön, kuten:

Kun sinulla on tarve, me toteutamme. Ammattimiehemme osaavat lukea teknisiä piirustuksia ja valitsemme aina kuhunkin toimeksiantoon sopivimmat mahdolliset tekijät kulloisenkin tarpeen mukaan.

Eri osaamisalat, työluvat ja hitsausluokat huomioidaan tehtävien jaossa. Asiakkaidemme näkökulmasta yhteistyö Avaromin kanssa on helppoa, joustavaa ja vaivatonta.

Hitsauspalvelu urakkana

Haluatko tietää kustannukset etukäteen? Lähetä meille tarjouspyyntö, niin laskemme urakan valmiiksi. Näin vältyt yllättäviltä kuluilta ja kustannukset ovat paremmin ennakoitavissa.

Hitsauspalvelu tuntityönä

Tarpeen mukaan hitsauspalvelut onnistuvat myös tuntityönä. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin, kun työn tarkka määrä ei ole etukäteen tiedossa tai tehtävät voivat muuttua äkillisesti.

Metalliteollisuuden alihankintaa vuosien kokemuksella

Avarom on erikoistunut suurten yritysten alihankintatoimeksiantoihin. Olemme toimineet alalla yli kymmenen vuotta ja takana on lukuisia projekteja. Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito yhdistettynä laadukkaaseen kalustoon ja asiakaslähtöiseen asenteeseen takaa onnistuneet projektit työn vaativuudesta huolimatta.

Tutustu referensseihimme »

Joustava lisäresurssi

Tyypillisesti teemme töitä asiakkaidemme projekteissa 3-15 työntekijän tiimeissä. Meille on tärkeää pitää kiinni työn tuottavuudesta ja rakentaa pitkiä asiakassuhteita. Palvelut suunnitellaan tarkasti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Ota yhteyttä

Avaromin ammattilaiset ovat käytettävissäsi, kun tarvitset metalliteollisuuden ammattiosaamista. Joukostamme löytyy varmasti juuri teidän tarpeisiinne sopivimmat osaajat. Hitsauspalvelumme hoitaa monipuoliset työt laadukkaasti kaikkialla Suomessa.

Katso yhteystietomme »